3 nápady ako nosiť rolákový sveter

3 nápady ako nosiť rolákový sveter

Krásny piatok všetkým!

Aj vy sa už neviete dočkať víkendu? Zima nezima...ja obľubujem tráviť chladné dni zababušená pod dekou v teple domova a s hrnčekom zeleného čaja v rukách. Čo sa týka módy, už sa neviem dočkať ľahkých jarných kabátikov a šiat! Momentálne sa nachádzame v prechodnom období, kedy sú snehové prehánky stále aktuálne, ale my už zúfalo vyberáme jarné kúsky z naších šatníkov dúfajúc, že ich už čoskoro využijeme. Odpoveďou sú roláky! Jedinečný kúsok na prechodné obdobie, ktorý sa dá použiť v nespočetne veľa kombináciách. Roláky sa dajú nosiť takmer s čímkoľvek a vážne si zaslúžia viac uznania.

V dnešnom článku vám ukážeme tri rôzne outfity, ktoré obsahujú populárny "turtleneck".

3 jednoduché nápady ako kombinovať rolákový sveter

 

Sivý kabát

Jednoduchý spôsob ako kombinovať vaše rolákové svetre. Kotníkové topánky, rifle a strihovo výrazný kabát, ktorý nechá vyniknúť rolák.

 

 

 

 

Kárované šaty

Vrstvenie je skvelým spôsobom ako zakomponovať rolákový sveter do vášho outfitu. Použiť môžete takmer akékoľvek šaty, ako napríklad tieto

Košeľové kárované šaty, ktoré vidíte na obrázku.

Tví

dové sako

Elegantná kombinácia tvídového saka a nohavíc spolu s rolákom je sofistikovaným outfitom vhodný na bežný deň, ale aj ako , ktorý jednoznačne nepatrí k prvoplánovým pracovným uniformám. Tvíd zažije opätovný "comeback" počas jesene/zimy 2018 preto sa určite oplatí zakomponovať do šatníka.


    Zanechaj komentár

    Tvoj komentár musí prejsť schválením pred publikáciou.

    Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.