5 nových spôsobov ako nosiť denim.

5 nových spôsobov ako nosiť denim.

Dobrý pár denimových nohavíc neodmietne asi žiadna z nás, taktiež sa vždy snažíme uloviť tie najlepšie a najštýlovejšie. Existuje mnoho rôznych štýlov nohavíc, materiálov, strihov, preto je kúpa perfektných riflí niekedy naozaj zložitá. Dnes si ukážeme niekoľko najčerstvejších trendov a spôsobov ako nosiť denim, takže ak máte v skrini podobné kúsky určite neváhajte a prevetrajte ich!

5 Nových Spôsobov Ako Nosi Denim.
5 Nových Spôsobov Ako Nosi Denim.
Photo via: thestylestalker.com

VŠETKO JE TO O DETAILOCH

Mať pár klasických riflí je esenciálne, avšak vystúpiť z komfortnej zóny a siahnuť po statement kúsku je naozaj dobrým osviežením vášho každodenného looku. Upriamenie pozornosti na rifle vo vašom outfite dosiahnete niekoľkými spôsobmi. Siahnuť môžete napríklad po rifliach ako na hornom obrázku, teda po "odretých" rifliach. Dobrým oživením sú tiež rifle so záplatami, perlami, strapcami, alebo kvetinovými a rôznymi inými vyšívkami.

5 Nových Spôsobov Ako Nosi Denim.
5 Nových Spôsobov Ako Nosi Denim.
Photo via: the-atlantic-pacific.com

DENIMOVÝ OVERÁL

Ak si ráno nevieš vybrať outfit, siahni po denimovom overáli! Nemusíš si lámať hlavu nad ťažkými kombináciami a na vrch môžeš prehodiť tvídový, alebo leopardí kabát.

5 Nových Spôsobov Ako Nosi Denim.

AKO Z 80. ROKOV

Návrat riflí z 80. rokov naozaj pokračuje, čo znamená, že "vybielené" rifle sú opäť v kurze. Okrem toho, že tento trend prináša nostalgické pocity, ponúka aj náhľad do nového roka - tento trend bol zaznamenaný v novej kolekcií na rok 2019 od Miu Miu a Chloé.  Takéto rifle môžete doplniť neutrálnym topom a jemnými doplnkami.

5 Nových Spôsobov Ako Nosi Denim.

Photos via: thestylestalker.com

ROVNÝ ALEBO ROZŠÍRENÝ STRIH

V posledných rokoch si naše srdcia získali najmä slim fit, alebo skinny fit rifle. Nové trendy však opäť prinášajú viac a viac denimových nohavíc rovného strihu. Okrem toho, že pôsobia naozaj štýlovo a uvolnene, sú tiež naozaj pohodlné a umožňujú vašej pokožke dýchať. Taktiež ich môžete doplniť dodatočnou vrstvou v podobe pančúch v prípade, že je vonku chladnejšie.

5 Nových Spôsobov Ako Nosi Denim.

Photo via: thestylestalker.com

DVE FARBY V JEDNOM

Neviete sa rozhodnúť, ktorý odtieň denimu vybrať? Vyberte si dva. Dvojfarebný denim je novou alternatívou vo svete módy. Určite vyžadujú jemnejší top a vyzerajú naozaj dobre s topánkami s vyšším opätkom, v zime ich môžete nahradiť kotníkovými čižmami. Tejto novinky sa nemusíte báť, vo všeobecnosti sa kombinuje rovnako.

ŠATY A TY



Zanechaj komentár

Tvoj komentár musí prejsť schválením pred publikáciou.

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.