Darčeková príručka ku dňu matiek | 2019

Darčeková príručka ku dňu matiek | 2019

S dňom matiek, prichádza príležitosť ukázať všetkým matkám, akú dôležitú úlohu hrajú v našom živote. Zober túto situáciu do vlastných rúk a obdar tú svoju perfektným darčekom. Objav našu kolekciu darčekov na deň matiek a získaj všetko čo na tento špeciálny deň potrebuješ.

1. Polka dot šaty

"Neexistuje nesprávny čas na polka dot" Marc Jacobs

Tieto čierno biele bodkované šaty sú nesmierne nadčasovým a klasickým kúskom, ktorý nesklame žiadnu ženu. Tento hravý vzor vás prenesie späť do elegancie 50. rokov a taktiež pripomína ikony ako Audrey Hepburn, alebo Marilyn Monroe. Praktickosť týchto šiat je len jednou z nespočetných výhod a nezabúdajme, že Polka dot je jedným z top trendov tejto jari.

2. Metalická kabelka zlatej farby

Elegantná kabelka v metalickom prevedení, ktorá rozžiari váš look. Pretože žiaden outfit nemusí byť nudný! Táto kabelka ponúka štýlový, neutrálny tvar a sofistikovaný remienok.

3.Svetlo modrý náhrdelník

Nezáleží na príležitosti, nič nepoteší viac ako sofistikovaný kus šperku. Tento elegantný svelto-modrý náhrdelník doplnený retiazkou v zlatom tóne, je tou správnou voľbou a pomôže vytvoriť dokonalý statement outfit.

4.Biela blúzka s volánom

Jednoduchá, štýlová blúzka, ktorá poteší každú ženu. Uvolnený strih v kombinácií s bielou farbou vytvorí ideálny styling na slnečné jarné dni.

5.Čierno-Biela brošňa

Naša čierno biela brošňa s kohúťou stopou jedinečne doplní váš obľúbený outfit. Malý detail v podobe drahokamov v striebornom tóne dodá ten správny efekt.

6.Bielo-zlaté hodinky

Stav to na eleganciu s týmito jemnými, ženskými hodinkami. Minimalistický ciferník a svetlý remienok podobný koži, príjemne doplní každodenný look.


Zanechaj komentár

Tvoj komentár musí prejsť schválením pred publikáciou.

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.