Farebné trendy ktoré ovládnu zimu 2018/2019, poznáš ich?

Farebné trendy ktoré ovládnu zimu 2018/2019, poznáš ich?

FARBY ZIMY

Ešte sme iba v polovici jesene, počasie nám tento rok naozaj prialo a umožnilo nám užiť si bohatú dávku slnečných lúčov aj v týchto mesiacoch. Aj napriek pekným a slnečným dňom nám teploty výrazne klesajú a západ slnka prichádza čoraz rýchlejšie. Nová sezóna znamená nové trendy a pre pravé fashionistky toto obdobie alarmuje prípravu na novinky zo sveta módy. Paleta farieb sa zvykne meniť v šatníkoch každej z nás závisiac od sezóny. Sychravé počasie, však nemusí priniesť záplavu čiernej a sivej, práve to dokazujú obľúbené farebné trendy tejto jesene a zimy. Dnes prinášame tri z najobľúbenejších farieb, ktoré budú hviezdiť tento, ale aj budúci rok.

 

SVETLÉ ODTIENE BIELEJ A BEŽOVEJ

Tohtoročné módne trendy sú zmesou rôznych farieb. Od výraznej fuchsiovej a návratu do sedemdesiatých so žiarivou žltou po jemné odtiene bežovej. Biela farba je bežne považovaná za farbu leta, aj vďaka vzdušnosti a čistote, ktorú symbilizuje. Túto zimu v uliaciach uvidíme práve teplejšie odtiene bielej a bežovej farby. Podobne ako čierna, sa táto farba kombinuje pomerne ľahko. Skúsiť by ste mali kombinácie s tmavo-modrou, alebo khaki.

Trik ako vyzerať šik? ---> skús all white outfit.

VŠETKY ODTIENE ČERVENEJ

Červený trend nás sprevádza už nejakú dobu. Naskôr v podobe terakotových odtieňov, neskôr vo farbe tehly. Túto zimu budeme kombinovať rôzne odtiene červenej a tešiť sa môžete na farbu makových kvetov, červenej hrušky, alebo hlbokú burgundy.

NEODOLATEĽNÁ KARAMELOVÁ

Karamelový sveter,kabelka, alebo topánky? Je naozaj jednoduché podľahnúť tejto neodolateľnej farbe. Veľmi elegantný tón farby, ktorý je nám známy vďaka karamelovým trench coatom. Túto sezónu môžete siahnuť najmä po doplnkoch, ktoré oživia váš zimný outfit.



Zanechaj komentár

Tvoj komentár musí prejsť schválením pred publikáciou.

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.