Kabelkové trendy priamo z fashion weeku - JAR 2019

Kabelkové trendy priamo z fashion weeku - JAR 2019

A je to tu, fashion weeky a prehliadky zo sveta sú za nami a po tejto úžasnej prezentácií rôznych street style outfitov, ale aj dizajnérskych výtvorov máme jasno v tom, čo môžeme očakávať od módy v nasledujúcich šiestich mesiacoch. Úprime, je naozaj náročné všetkú tú krásu zhrnúť v jednom článku, preto sme vybrali niekoľko najlepších a najštýlovejších kabelkových trendov, ktoré už čoskoro ovládnu ulice. Veľká časť jarných kabeliek je opakovaním sa minuloročných kabelkových tredov na jar/leto 2018. Na mysli máme hlavne použitie materiálov a potlačí ako z minulého roka, napríklad kabelky vyrobené z bambusu, pletené, prútené kabelky, slamené kabelky, alebo kabelky vyrobené z kože. Nadčasové modely, ktoré budú Váš šatník skrášľovať niekoľko rokov, za predpokladu, že kabelke doprajeme správnu starostlivosť. Veľmi populárne budú takisto kruhové kabelky a takzvané "saddle bags", ktoré sme si mohli všimnúť už v jeseni 2018. Táto sezóna nás očarí sýtymi farbami a zaujímavými tvarmi a detailami.

KABELKY MALÝCH ROZMEROV

 Na jar 2019 sa dizajnéri zamerali len na základné potreby, čo sa kabeliek týka. Žiadne XXL kabelky, do ktorých sa zbalíte aj na menší víkendový trip. Nové kabelky budú malé a hlavne praktické, alebo hands-free. Preto môžete očakávať ľadvinky, crossbody kabelky, kapsy, vrecúškové kabelky, všetky v malých prevedeniach.

KABELKY V TVARE KOCKY

Malé kabelky v tvare kocky pripomínajú vintage kufríky, alebo šperkovničky. Taktiež reprezentujú nostalgiu a mladosť, keďže môžu pripomínať obedový box, ktorý ste si nosili do školy na desiatu. Tento unikátny tvar kabelky je jedným z hlavných trendov na jar 2019, ktorý zaručene zaistí reakciu okolia.

V ponuke budú ako zvyčajne v rôznych prevedeniach a tvaroch, všetky však pôsobia veľmi elegantne. Kabelky v tvare kocky majú jednoduchý dizajn, sú rozmerovo menšie a doplnené praktickým zapínaním.

ĽADVINKY

Ľadvinky si opäť zaslúžili miesto medzi najnovšími trendami novej sezóny. Ani niet divu.. Ľadvinky prichádzajú úplne v novom duchu. Toľko farebných prevedení, tvarov, materiálov, naozaj je z čoho vyberať. Veľmi elegantné, praktické a perfektne dotvoria outfit. Môžete ich nosiť so šatami, alebo okolo kabátu.

VÝRAZNÉ METALICKÉ DETAILY A REŤAZE

Pripravte sa na mnoho detailov! Na nový rok budú kabelky doplnené výraznými detailami, zipsami, alebo priehradkami z vonkajšej strany. Netradičné a zaujímavé boli použité na niektorých modeloch z kolekcií od Michael Kors, Versace, alebo Calvin Klein.

SÝTE FARBY

Výrazné a neonové farby počas nasledujúceho roka, určite nebudú krokom vedľa. Žltá, neónovo-oranžová, sýta zelená..milovníčky farieb si prídu na svoje. Naozaj neprehliadnuteľnou farbou bola neónovo žltá až zelená, ktorú si môžete všimnúť na modeloch viacerých dizajnérov. Napríklad na modeloch od Calvin Klein, Emporio Armani, alebo od Prady.

PRÚTENÉ, PLETENÉ, KORÁLKOVÉ..

Kabelky, ktoré na prvý pohľad pripomínajú ručnú prácu sú absolútnym must have kúskom budúceho roka. Podobne ako to bolo minulú jar, uvidíme čoraz viac "ratanových", bambusových, drevených, alebo korálkových kabeliek. Takže dámy, ak ste si jednu zaobstarali už minulý rok, bolo to jednoznačne dobré rozhodnutie. Bambusové, alebo prútené kabelky sú skvelým oživením jarného outfitu. V kombinácií s bielou, alebo krémovou vyzerajú naozaj neodolateľne.

ZVIERACIE VZORY

Aby sa nezabudlo..kabelky so zvieracími vzormi majú medzi jarnými novinkami taktiež zaslúžené miesto. Tento trend sme si v celku obľúbili už počas jesene a zimy tohto roka. V uliciach máme možnosť vídať viac a viac žien, ktoré podľahli tomuto trendu. Práve použitie koženej kabelky so vzorom je ideálny spôsob ako zakomponovať tento trend do svojho každodenného outfitu.

ŠATY A TY


Zanechaj komentár

Tvoj komentár musí prejsť schválením pred publikáciou.

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.