Kabelky - Top trendy na leto 2018

Kabelky - Top trendy na leto 2018

Leto je už v plnom prúde a my vám prinášame zopár najobľúbenejších kabelkových trendov tejto sezóny. Vaše šatníky sú už zaplavené letnými farbami a práve doplnky sú kotvou pre váš nový vylepšený letný vzhľad. Tkané, drevené a rôzne iné prírodné materiály sa stali základom tohtoročných tašiek. V porovnaní s minulým rokom, toto leto prináša rôznorodosť tvarov, farieb a netradičných materiálov, čo bude pokračovať aj na jeseň tohto roka. Nikto nemôže poprieť význam skutočne skvelej kabelky a jej schopnosti dokončiť, ale aj pretvárať váš vzhľad. Trendy tohto leta sú priam neodolateľné, určite si nájdete to svoje.

Kruhové kabelky

Kruhové kabelky sa stali top voľbou tohto leta a zaslúžene. Príjemne osviežia váš look a vybrať si môžete z veľkého množstva rôznych dizajnov a materiálových prevedení.

Transparentné kabelky

Transparentnosť a plastové materiály prevzali módny priemysel. Od topánok po kabelky..priehľadnosť vo všetkých formách je túto sezónu veľmi vítaná. Módny priemysel je veľmi kreatívny a živý, ľudia hľadajú spôsov ako sa odlíšiť. Určite sa nájde aspoň jedna, ktorá sa páči aj vám. :)

Prírodné, alebo Pletené kabelky - "Straw bags"

Kožené kabelky

V prípade, že uprednostňujete jednu klasickú, koženú kabelku tak si nájdete to svoje, práve v tejto trendovej pálenej farbe. Kožená kabelka je skvelou investíciou, ktorá vám vydrží niekoľko sezón pričom bude trendová. Avšak kožené kabelky vyžadujú špeciálnu starostlivosť, preto je dobré oboznámiť sa zo základnými technikami, ktoré udržia vašu kabelku ako novú.


Zanechaj komentár

Tvoj komentár musí prejsť schválením pred publikáciou.

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.