Kabelky výrazných farieb a najväčší farebný trend - Fuchsia

Kabelky výrazných farieb a najväčší farebný trend - Fuchsia

Ako už možno viete, fuchsia sa stala najväčším farebným trendom a to hlavne na prehliadkach. Návrhári ako Marc Jacobs, Michael Kors, Alexander Wang, Hellessy nám v New Yorku počas módneho týždňa predviedli, že práve horúca ružová nemá žiadne obmedzenia. Prebytok jasných farieb bol príbehom tohtoročného Fashion Weeku v NY, ale práve fuchsia bola farbou, ktorá si zaslúžila našu pozornosť. Je to pravda, šokujúca ružová bude trendom aj počas jesene a môžete ju očakávať aj budúci rok.

Ak je v tejto sezóne jedna farba, ktorú v šatníku musíte mať..tak je to práve fuchsia! Začnite jemne, nepremýšľajte nad ružovým celkom. Vyskúšajte ju použiť ako jemný náznak, ktorý príjemne doplní iné odtiene. Jedným zo skvelých spôsobov nosenia tejto farby sú doplnky. Keďže sme si tento nový trend obľúbili aj my, prinášame Vám zopár inšpirácií ako kombinovať výraznú statement fuchsia kabelku.

Inšpiráciu môžete čerpať aj v našom článku:

Plaid suit...sako a nohavice

Článok o tom ako udržať kabelku ako novú nájdete ----> TU
 


Zanechaj komentár

Tvoj komentár musí prejsť schválením pred publikáciou.

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.