Najvšestrannejší kúsok jesenného šatníka - Plisovaná sukňa

Najvšestrannejší kúsok jesenného šatníka - Plisovaná sukňa

Existuje niekoľko módnych trendov, ktoré prídu a odídu...zaujmú naše oko na malú chvíľku a v momente opustia našu myseľ. Potom tu máme trendy, ktoré sa opakujú a nasledujú nás kamkoľvek. Presne tým sú plisované sukne. Ak existuje kúsok, ktorý NAOZAJ musíte mať, tak je to určite plisovaná sukňa. Je mimoriadne módna, nadčasová, dostupná v rôznych variantách a predovšetkým je nesmierne pohodlná.

Aby toho nebolo málo, tieto sukne sú nesmierne nenáročné. Nepotrebujú žehlenie, keďže sa nekrčia a preto sú skvelými spoločníčkami na cestách. Taktiež sú veľmi univerzálne..nezáleži či máte deň v práci, alebo romantickú večeru - Plisovaná sukňa vás nikdy nesklame!

V posledných rokoch si ženy obľúbili tento trend vďaka všestrannosti, ktorú táto sukňa ponúka. Perfektne doplní váš elegantný večerný look, ale aj pohodlný denný outfit s teniskami.

 

V ponuke nájdete sukne z rôznych materiálov a medzi najpopulárnejšie tento rok patria satén, zamat, koža, alebo materiály doplnené metalickým leskom. Koža hrá veľkú rolu a zimy každý rok. Tentokrát ju uvidíme nie len na topánkach, ale aj na sukniach, alebo nohaviciach. Plisovaná sukňa koženého materiálu perfektne padne k veľkým pohodlným pleteným svetrom a rovnako môžete kombinovať aj zamatovú, alebo saténovú sukňu. Použiť môžete aj kontrastné materiály ako tvíd, alebo vlnu. Nebojte sa použiť svoju fantáziu a experimentujte.

 

Inšpiruj sa

Plisované sukne sa naozaj dajú nosiť na akúkoľvek príležitosť. Kombinovať ich môžete s úzkymi topmi, svetrami, košeľami a tak vytvoriť outfity podľa udalosti, na ktorú sa chystáte. Ak si jednu zaobstaráte, určite odceníte jej univerzálnosť.

Štýlová

Metalický lesk je stále veľmi trendy, môžete siahnuť po sukni, alebo ju len doplniť metalickým topom.

Rebelka

Plisovaná sukňa vyzerá skvelo aj s teniskami..ak sa ráno ponáhľate doplňte ju bielym tričkom :)

Pracovná

Pohodlný pracovný outfit, môže vyzerať aj štýlovo. Vyber si svoj obľúbený top a máš to vybavené.


Zanechaj komentár

Tvoj komentár musí prejsť schválením pred publikáciou.

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.