Tipy a inšpirácie pre družičky a svadobných hostí

Tipy a inšpirácie pre družičky a svadobných hostí

So svadobnou sezónou, prichádza hon za dokonalými šatami. Otázky ako: Dlhé? Krátke? Obtiahnuté alebo voľné? Môžete kľudne nechať na nás. Prinášame zopár inšpirácií na šaty pre družičky, alebo svadobných hostí. Túto sezónu to kľudne môžeš staviť na sofistikované potlače, odhalené ramená, alebo midi dĺžku. Ponuka šiat je veľmi široká, avšak zvoliť ten pravý štýl, ktorý bude lichotiť vaším krivkám, nie je až také jednoduché. Ak hľadáte perfektné spoločenské šaty pre družičku, alebo hostí na svadbu tak ste na správnom mieste.

Tipy ako vybrať tie správne spoločenské šaty

1.Správna veľkosť a strih

Úzke šaty zaručia pozornosť, dajte si však pozor na výber strihu a veľkosti. Ak musíte ťahať materiál šiat smerom nadol počas celého večera, určite nechcete mať všetky oči na vás. Uistite sa, že vám strih šiat naozaj vyhovuje. Nič nie je zvodnejšie ako žena, ktorá nosí róbu s istotou a zdravou dávkou sebavedomia. Presne preto sa snažte eliminovať spoločenské šaty, ktoré vám nesedia správne, alebo sa v nich necítite dobre.

2. Správna farba

Výber farby, ktorá ladí k tónu vašej pokožky môže veci skomplikovať a to najmä ak si nieste isté, ktorá farba podčiarkne farbu vašej pokožky. V prípade svetlých tónov pleti môžete siahnuť po tmavo modrej "navy blue", alebo tmavších odtieňoch prírodných farieb ako napríklad olivovo-zelenej. Tieto farby zvýraznia tóny svetlej pokožky bez vytvorenia priveľkého kontrastu. Naopak svetlé tóny prírodných farieb ako bežová vyzerajú neodolateľne v kombinácií s tmavším tónom pokožky, avšak dajte pozor na rozliate víno!  

3. Správna dĺžka

Akú dĺžku spoločenských šiat si zvolíte je len na vás, najskôr by ste však mali zvážiť možnosti. Považujete za dôležitejšie praktickosť, alebo eleganciu? Ak zvolíte dĺžku šiat nad kolená poprípade mini šaty, určite zaručia voľnosť pohybu, narozdiel od dlhých šiat. Praktickosť sa nevzťahuje na šaty, ktoré sú prikrátke. Príliš krátke šaty vás budú obmedzovať neustálym vyťahovaním nahor a taktiež môžu pôsobiť vulgárne.

Dlhé spoločenské šaty môžu pôsobiť veľmi sofistikovane a podčiarknu vašu eleganciu, na druhej strane sú menej praktické a poskytujú menší rozsah pohybu. Veľmi populárnou dlžkou sa stala práve MIDI, ktorá môže siahať tesne pod kolená, alebo po členky. Táto dĺžka šiat je priam stvorená na spoločenské udalosti. Ponúka voľnosť pohybu, pričom budete vyzerať veľmi elegantne a štýlovo.

 

Módne trendy, ktoré si nesmiete nechať újsť

Kvetinové potlače

Táto možnosť ponúka širokú paletu farieb a preto sa nemusíte viazať iba na jeden odtieň. Nežné kvetinové motívy sú v kurze aj tento rok a v kombinácií s pastelovými farbami len lichotia celkovému vzhľadu. Tento štýl šiat vyžaduje jemné líčenie ako aj doplnky, preto si treba dať pozor pri výbere farieb. Určite nebude krokom vedľa staviť to na telovú farbu.

 

Farby

Vaša voľba farieb je dôležitá a všetko záleží na dohode s hostiteľmi. Farby, ktoré sú považované za tabu sú napríklad biela, čierna, ale aj červená.

 

Kvôli jemnej elegancií, ktorú šaty s odhalenými ramenami ponúkajú, sa tento detail radí k top trendom aj tejto jari.

 

Nežný materiál podčiarkujúci ženskosť ako čipka patrí k top trendom neustále a ak to doplníte midi dlžkou určite zasiahnete priamo do čierneho.

 

Dĺžka šiat nad kolená je určite voľbou, ktorá omladzuje a to hlavne ak zvolíte dievčenský áčkový strih. V prípade, že siahnete po tejto voľbe, určite odceníte praktickosť, ktorú ponúka.

 


Zanechaj komentár

Tvoj komentár musí prejsť schválením pred publikáciou.

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.