Doprajte svojej kabelke správnu starostlivosť

Doprajte svojej kabelke správnu starostlivosť

Doprajte svojej kabelke správnu starostlivosť

 

 

Vaša kabelka Vám poďakuje

Už sa vám určite stalo, že sa jedna z vaších najobľúbenejších kabeliek zničila. Či už to bola neodstrániteľná škvrna, alebo popraskaná koža, každopádne sa takémuto scenáru snažíme vyhýbať a to hlavne pri drahých a kvalitných kúskoch. Dobrou správou je, že existujú jednoduché tipy, ktoré zaistia, že vaše investície zostanu navždy krásne.

10 tipov, ktoré musíte poznať

1. Ochraňuj svoju kabelku od prvého dňa

Kedykoľvek si zaobstaráme niečo nové, snažíme sa to udržať v perfektnej kondícií. Najlepšie je začať s prevenciou. V prípade kožených kabeliek odporúčame naniesťochranný krém, akonáhle si ju prinesiete domov.

2.Nikdy nenechávaj svoju kabelku na zemi

Na zemi sa nachádza celá rada rôznych nepríjemností, cigariet a baktérií, tak prečo nechávať svoju milovanú kabelku práve tam?Snažte sa nechávať svoju tašku na stoličke vedľa vás, alebo na kolenách.

3.Uskladňuj svoju kabelku s vnútornou podporou

Aby ste udržali správny tvar kabelky, je lepšie ju naplniť bublinkovou fóliou, alebo šálom

4.Snaž sa vyhýbať prehnanému čisteniu kabeliek

 Je dôležité, aby ste svoje kabelky čistili poriadne, ale pričasté čistenie a to hlavne chemickými prostriedkami môže kožu poškodiť. Snažte sa vašu kabelku vyčistiť
čistou handričkou s vodou (vyhýbajte sa octu, alebo kadejakým chemickým prostriedkom) a každé dva mesiace použite špeciálny prostriedok a ochranný krém na kožu.

5.Pozor na oblečenie, ktoré púšťa farbu

Už sa vám stalo, že sa vaša kabelka zafarbila od vašich nových denimových nohavíc? Hrôza, všakže. Prenos farieb z oblečenia vytvára najhoršie škvrny, ktoré
sa takmer nedajú odstrániť. Najčastejšie to bývajú nové denimové nohavice, ktoré vám môžu zafarbiť kabelku jemnej farby.

6.Každá kabelka potrebuje iný spôsob ochrany

Zistite si z čoho je vaša kabelka vyrobená, každý materiál potrebuje iný postup a spôsob čistenia. Ak je vaša kabelka vyrobená z kože, potom by ste si mali zakúpiť
prostriedky určené na kožu.

7.Uskladňuj svoje kabelky v obale

V prípade, že ste svoju kabelku nezakúpili aj s obalom proti prachu, môžete použiť alternatívu v podobe obliečky na vankúš.

8.Neuskladňuj svoje kabelky vo Vinylovom, alebo plastovom obale

Tieto materiály nedovoľujú vaším taškám dýchať, taktiež sú odolné voči vlhkosti - čím zachytávajú vlhkosť kabeliek vnútri a môžu zapríčiniť tvorbu plesne na vašej obľúbenej kabelke.

9.Pozor na to kde nechávaš svoju kabelku

V práci, vonku, v aute...kam kladiete kabelku, keď ju práve nepoužívate? Ak chcete zabrániť strate farby, alebo praskaniu kože, snažte sa vyhýbať priamemu slnku,
ohrievačom a podobne. Najlepší spôsob, ako zabrániť praskaniu, je čistenie a nanášanie ochranného krému každé dva mesiace.

10.Striedaj svoje kabelky

Čím častejšie používate jednu kabelku, tým rýchlejšie sa Vám opotrebuje. Snažte sa kabelky z času na čas vystriedať, aby ste zabránili ich opotrebovaniu.

Naše kabelky

Kladieme dôraz na kvalitu a praktickoť, pričom sa snažíme Vás inšpirovať trendovými kúskami. Buď trendová a zaobstaraj si tú pravú kabelku ešte dnes!

Žltá kožená kabelka s metalickým ramienkom

Žltá kožená kabelka s metalickým ramienkom je veľmi elegantný kúsok, ktorý nesmie vo vašom šatníku chýbať. Kabelka je sofistikovane doplnená zaujímavým kovovým ramienkom.

 

 

Hnedá kabelka z brúsenej kože

Hnedá kabelka z brúsenej kože je tým pravým ak hľadáte sofistikovaný kúsok, ktorý sa však ľahko kombinuje. Kabelka vyzerá neodolateľne s denimom, má strieborné detaily a veľkú striebornú pracku.


Zanechaj komentár

Tvoj komentár musí prejsť schválením pred publikáciou.

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.