5 romantických nápadov na Valentínsky večer

5 romantických nápadov na Valentínsky večer

V prípade že ste boli zasiahnutý Amorovým šípom, tak viete, že Valentín je o rozmaznávaní seba a vašej polovičky. Niekedy však nie je najľahšou úlohou navrhnúť na večer niečo prevratné a od srdca. Či už ste spolu nejaký ten rôčik, alebo len zopár týždňov, určite je dobrým nápadom osláviť sviatky spolu. Prinášame Vám zopár zábavných, možno nie najformálnejších, ale veľmi romantických nápadov na Valentínsky večer. Ale aj na každý iný, veď predsa pekný a zábavný večer môžeme mať kedykoľvek, nezávisiac od sviatkov, alebo špeciálnych príležitostí.

1.Domáci Piknik

Vonku je stále prichladno na romantický piknik v parku, ale čo tak hodiť nejakú deku doma v obývačke a vykúzliť magický večer s nejakými rýchlymi dobrotami a vínom. Má to všetky výhody pikniku, len bez mravcov snažiacich sa dostať k vášmu jedlu.

2.Spoločné varenie ( so srdiečkovou tematikou?)

Srdiečkové koláčiky, pizza, pusinky...vaša predstavivosť nemá hraníc. Vyberte si vaše obľúbené mlsanie a pripravte si ho spoločne! Veľmi zábavný a romantický deň, ktorý pravdepodobne zakončíte horou čokolády..(mňam).

3.Zažite opäť vaše prvé rande

Vyberte špeciálne miesto, kde ste sa prvý krát stretli a vytvorte si vaše druhé “prvé” rande.

4.Zapíšte sa spolu na kurz

Existuje aktivita, ktorú ste sa túžili naučiť? Naučiť sa niečo nové spoločne je skvelý spôsob ako sa zabaviť a rozšíriť obzor. Vyskúšať môžete napríklad hodiny varenia, alebo tanca.

5.Filmový večer

Na romantických večeroch doma je niečo tak unikátne a romantické...stačí vytvoriť tú správnu atmosféru. Vyberte si film alebo seriál, objednajte pizzu, alebo si uvarte vlastnú večeru! Pripravte vašu obývačku a urobte si Talianský večer..pozrieť si môžete Život je krásny, uvariť talianské cestoviny a ako dezert si pripravte Gelato, alebo Tiramisu.

 


Zanechaj komentár

Tvoj komentár musí prejsť schválením pred publikáciou.

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.