Plaid suit...sako a nohavice

Plaid suit...sako a nohavice

Niekedy sa človek ocitne vo fáze, keď nakupuje iba neutrálne farby a takmer žiadne vzory. Postupne zisťujeme, že je naša skriňa bezfarebná v dôsledku čoho sa nám z ničoho nič páčia všetky vzory a farby sveta... možno je to len vedľajší účinok zimy. 😉 Ak nemáte vo zvyku nosiť výrazné farby, tak aj kombinovanie dvoch rôznych tónov môže znieť ako priveľká výzva.   Momentálne sa jednou z mojích srdcoviek stala kombinácia károvaných “plaid” nohavíc a saka, ktoré sa dajú úžasne kombinovať s rôznymi farbami, tvarmi, ale aj inými vzormi a potlačami.  Aj v prípade, že sa vám kombinácie viacerých vzorov nepáčia, môžete staviť na neutrálne doplnky ako biele tenisky a kabelku výraznej farby. Konkrétne táto látka má detail v podobne jemného ružového prúžku, ktorý skvele padne k tejto mega kabelke s kvetovaným vzorom a spolu vytvoria perfektný statement outfit. Veď predsa niektoré dni si žiadajú viac vzorov a farieb však?

Dole nájdete zopár najobľúbenejších kombinácií

 

 

Sveter a

ružová kabelka

 

 

Biele tričko

a žltý ruksak

Ak si vlastníčkou károvaného saka, alebo nohavíc určite vieš ako jednoducho a bezstarostne sa tieto univerzálne kúsky kombinujú. Veľmi obľúbenou kombináciou sú tenisky a jednoduché tričko v bielej farbe, alebo s potlačou. Skvelý spôsob ako oživiť celý outfit je výrazný doplnok v podobe kabelky vo výraznej farbe.

 

 

Ružová košeľa

a kotníkové topánky

 

 

Rolákový sveter

a sivá čiapka

Prechodné obdobie je ako stvorené pre tento typ outfitov a sivé kárované sako s nohavicami, alebo samostatne bude súčasťou trendov určite aj budúci rok. Módne trendy na jeseň 2018 budú obsahovať aj tvídové kostými, takže tie, ktoré obľubujú saká a nohavice si určite prídu na svoje.

 

 

Tohtoročné trendy sú vážne divoké a to hlavne kvôli zvoleným materiálom. V kurze budú kožené šaty, ťažký tweed, ale aj milované a nenávidené zvieracie vzory.

Šaty a ty

Zanechaj komentár

Tvoj komentár musí prejsť schválením pred publikáciou.

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.