Top 5 Instagramových inšpirácií pre štýlový domov

Top 5 Instagramových inšpirácií pre štýlový domov

Domov je miesto, kde sa cítime pohodlne a z ktorého sa tešíme každý deň. Domov nie je postavený z tehál, alebo dreva, ale z lásky a pevnej rodinnej väzby. Miesto, ktoré pripomína hodnoty a vzbudzuje spomienky, keď cezeň prechádzame.

Váza plná bielych tulipánov, zapálené sviečky, čierne rámy plné rodinných fotiek..drobnosti, ktoré dotvárajú náš domov k dokonalosti. Raz za týždeň si rada prezerám rôzne instagramové účty, ktoré ponúkajú štedrú dávku inšpirácie. Práve počas Vianočných sviatkov trávime viac času v pohodlí domova a preto máme čas si sadnúť s veľkou šálkou horúceho čaju a len tak v tichosti si prečítať dobrú knihu, alebo v mojom prípade čerpať inšpiráciu z instagramu, alebo pinterestu.

Či už chcete načerpať nápady pri zariaďovaní bytu, alebo vidieť nové módne trendy, na instagrame nájdete veľké množstvo zaujímavých a talentovaných ľudí. Menší interierový update je skvelý nápad ako začať Nový rok. Ak si potrpíte na interierový dizajn a trendy v tejto oblasti, tak sú nasledujúce instagramové profily ako stvorené pre Vás. Niektoré dokonca ponúkajú mix interierového dizajnu, módy a životného štýlu.

@anajohnson

@home.by.piirto

home.by.piirto

@minimaliving

minimaliving

@myscandinavianhome

myscandinavianhome

@mazale_

mazale_

Čo inšpiruje Vás? Zvyknete sledovať instagramové účty, alebo si prezeráte obľúbené časopisy? Dajte nám vedieť v komentároch.

ŠATY A TY

 


Zanechaj komentár

Tvoj komentár musí prejsť schválením pred publikáciou.

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.