Kabelkové trendy, ktoré uvidíte na jeseň/zimu 2018

Kabelkové trendy, ktoré uvidíte na jeseň/zimu 2018

 

Podobne ako sme vám predviedli jesenné módne trendy na rok 2018 vám dnes prinášame novučičké trendy kabeliek na jeseň a zimu 2018/2019. Podobný článok sme tu mali už počas leta v podobe najhorúcejších módnych trendov na leto 2018.  Súčasné novinky zo sveta módy, sú skvelým spôsobom ako sa inšpirovať a obohatiť svoj šatník o šťavnaté kúsky, ktoré oživia váš obľúbený look. Existuje mnoho dizajnérskych trendov, ktoré nikdy nevýjdu z módy, no niekedy sa oplatí osviežiť svoj šatník novinkami pred príchodom novej sezóny. Kabelky sú presne tým skvelým "update-om", ktorý vytvorí nové štýlové outfity aj z vaších minuloročných kúskov.

Jeseň so sebou prinesie vyvážené, rafinované kabelky, so zameraním na sofistikovaný, ale prirodzený štýl.

KRUHOVÁ KABELKA

Inšpirácie môžete čerpať od rôznych značiek.. Gucci, Chloé, Michael Kors. Kruhové kabelky budú počas jesene a zimy 2018/2019 úplne všade.  V prípade, že ste si jednu nestihli zaobstarať počas leta, tak teraz je ten správny čas. Kabelky tohto tvaru pôsobia veľmi elegantne a sofistikovane, pričom fungujú v kombinácií s večerným outfitom, ale aj jednoduchej kombinácií na bežný deň. Týchto dômyselných krúžkov bude neúrekom, stačí si len vybrať. :)



VRECOVÁ KABELKA - "Bucket bag"

Jeden z trendov, ktorý oslávi návrat podobne ako kabelky s retiazkovým ramienkom. Už v roku 2017 sme videli náznaky vrecových kabeliek, avšak tento rok ich uvidíme aj v "upgrade-ovej" verzií. Práve značka Chloé je zodpovedná za znovuzrodenie tohto trendu v novom štýle. Inšpiráciu môžete čerpať priamo z ich novej kolekcie, ktorá je naozaj dychberúca.



ĽADVINKA aka "Fanny Pack"

Tohto ročné kabelk zažívajú návrat mnoho trendov a jedným z nich sú aj ľadvinky - "Belt bags". V minulosti populárny produkt, ktorý sa výrobcovia snažili obnoviť a vylepšiť. Dá sa povedať, že sa im to naozaj podarilo..v uliciach ich vídame čoraz viac a v obchodoch nájdete rôznorodú ponuku týchto malých praktických tašiek.




CAMEL XXL KABELKY

Aj napriek príchodu nového trendu v podobe MICRO bags sa túto sezónu objavia aj viac praktické (zober všetko čo sa dá)  XXL kabelky. Španielská značka LOEWE vniesla eleganciu a minimalistický charakter do novej Flamenco Tote bag, ktorá vyzerá veľmi nadčasovo. Tento šik trend uvidíme ešte nejakú chvíľu a v uliciach preto uvidíte mnoho kožených kabeliek.




ZVIERACIE POTLAČE

Jeseň a zima sú ideálnym obdobím pre zvieracie vzory a potlače. Tento rok sa budú objavovať nie len na kabelkách, ale aj na oblečení. Ak sú pre vás leopardie šaty priveľa, určite siahnite po doplnkoch s týmto vzorom. Imitácia krokodílej kože bude najpoužívanejším z materiálov. Objavovať sa bude v klasických farebných prevedeniach, najčastejšie v hnedej, modrej a čiernej.




BATOHY

Praktické, pohodlné a naviac veľmi štýlové...presne tým sa stali ruksaky už prednedávnom. Taška je oveľa viac ako len úložný priestor pre naše veci, rovnako ako ruksak. Číro praktický význam kabeliek a batohov bol už dávno doplnený estetickým aspektom a práve správna kabelka môže zmeniť tón celého outfitu.  Táto sezóna bude práve o veľkých a priestranných ruksakoch, ktoré vás budú sprevádzať po celý deň.




 

 

Predchádzajúce články

 

 

Módne trendy, ktoré musíš vidieť - Jeseň 2018

Kabelky s retiazkovým ramienkom

Kabelky s retiazkovým ramienkom zažijú návrat


Zanechaj komentár

Tvoj komentár musí prejsť schválením pred publikáciou.

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.